- hirdetés -

Egy szavazás indult, amelyben jelenleg a második helyen áll az orosházi menhely.

A pepita.blog indított egy szavazást, amely célul tűzte ki, hogy minden hónapban támogat egy menhelyet. Januárban gazdára talál egy db kutyaház és egy 20 kilós kutyaeledel.

Négy alapítvány közül lehet választani, amely között ott van az Orosházi Szikhát Kutyamenhely is. Az alábbi bemutatkózó szöveg olvasható a szervezetről.

“Sok munkával 2001-ben sikerült kialakítanunk egy állatotthont, ahol jelenleg több mint 200 kutya él. Ez a létszám sajnos folyamatos, köszönhetően a felelőtlen embereknek. Az egyesület legfőbb teendője az, hogy a menhelyre bekerülő kóbor kutyáknak gazdát találjon, illetve, hogy az ott élő állatoknak a lehetőségekhez képest a legjobb életkörülményeket biztosítsa. Menhelyünkön nincs, soha nem volt, és nem is lesz altatás. Eddigi fennállásunk óta több ezer kidobott állat köszönheti tevékenységünknek az életét, amire nagyon büszkék vagyunk.”

A cikkünk megjelenésekor 154 szavazatot gyűjtöttek az orosházi állatvédők, ezzel a második helyen állnak. A hónap végéig ez még megváltozhat, ám ehhez a blogon olvasható cikkben kell leadni a voksot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.