- hirdetés -

Regisztrációhoz kötött, ingyenes ivartalanítási akciót hirdet a Szikhát Kutyamenhely. Németországi partnerszervezetével, a PROJEKT PUSZTEHUNDE támogatásával ismét 100 kutyát és macskát ivartalaníttathatnak az Orosházán és térségében élő gazdák.

A menhely akciójában kutyák és macskák nemtől függetlenül vehetnek részt. A menhely, Facebook oldalán kiemelte, az akcióban azok is részt vehetnek, akiknek kedvencei nem rendelkeznek chippel, a beültetés árát azonban a gazdának kell kifizetnie. Az akcióval azokat az állattartókat szeretnék megcélozni, akik szeretnék négylábú barátaikat ivartalaníttatni, azonban pénzügyileg nincs rá lehetőségük.

Az ingyenes ivartalanítás kupon rendszerű, amely előzetes regisztrációt igényel. A részvételhez a 06-70/619-23-07-es telefonszámot kell hívni hétköznap 8 és 15 óra között. Miután az egyesület munkatársa jóváhagyta a részvételt, az adategyeztetés után, a kitöltött kupont a menhelyen tudják átvenni hétköznap 8-tól 14 óráig. Ezután lehet időpontot foglalni a megjelölt állatorvosok egyikénél, dr. Roszkos Zsanett vagy dr. Sín Zoltán rendelőjébe.

Fontos, az ivartalanított állatnak meleg, biztonságos környezetre lesz szüksége a műtét után. Az egyéb szükséges kellékeket, mint a műtéti gallér, a gazdáknak kell biztosítania.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.