- hirdetés -

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség egy 81 éves büntetlen előéletű orosházi férfi ellen.

Erőszakkal próbált bemenni egy orosházi férfi az egyik közműszolgáltató ügyfélszolgálati irodájába. A férfi a lakossági földgázfogyasztást mérő óra állását szerette volna bejelenteni, azonban kizárólag csak azokat engedték be, akik előzetesen időpontot foglaltak.

A recepciósként dolgozó nő tájékoztatta a férfit, hogy mivel az ügyintézéshez nem foglalt időpontot, így nem mehet be az irodába. A terhelt ezt követően hangosan szidalmazni kezdte a nőt, majd megrántotta a bejárati ajtót, amelynek kilincsét a nő fogta. A sértett mindkét karját megfogta, egyiket erősen megszorította, majd többször meglökve a nőt testi erővel próbálta betolni a helyiségbe, aki megkérte az irodában tartózkodó kollégáit, hogy hívjanak rendőrt. Ekkor a férfi távozott a helyszínről.

A terhelt társadalmi együttélési szabályokkal nyíltan szembehelyezkedő, kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban, az ügyfélszolgálati irodában és az iroda előtt az utcán tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltsen – tudtuk meg a Békés Megyei Főügyészségtől.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.