- hirdetés -

Hol örülnének a legjobban a sok hasznos kelléknek – tette fel a kérdést a a Békés Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

Nem mindennapi karácsonyfát állítottak a Békés megyei Rendőr-főkapitányságon, láthatósági mellényekből és villogókból áll, a csúcsán pedig OBB Marci, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság kabalafigurája ül.

A mellények, villogók azonban nem csupán dísztárgyak, hanem fontos és hasznos kellékek, hiszen a biztonságos közlekedés alapfeltétele az, hogy láthatóak legyünk. Azt szeretnénk, ha ez a sok hasznos kellék gazdára találna. Olyan családhoz akarjuk eljuttatni a karácsonyfa összes alkotórészét (beleértve a Marci figurát is), ahol sok gyermek van és a szülőkkel, nagyszülőkkel együtt rendszeresen gyalog, illetve kerékpárral közlekednek – áll a megyei főkapitányság posztjában.

Várják a javaslatokat, hogy melyik az a nagycsalád, ahol nagy hasznát veszik az eszközöknek. A bekesmbb@gmail.com címre bárki megírhatja, hogy a környezetében, rokonságában melyik családnak adná ezt az ajándékot. Fontos, hogy az email tartalmazzon indoklást is, miért gondolják, hogy az adott családnál lenne a legjobb helye a láthatósági eszközöknek.

A javaslatokat december 27-ig várják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.