- hirdetés -

Énekszó hallatszott csütörtök reggel a Vásárcsarnokban, majd az épület lépcsőjén. A Vörösmarty Mihály Általános Iskola nyolcadik osztályos diákjai adták elő az adventi időszak alkalmából kedvenc karácsonyi dalaikat az arra sétálóknak.

Már nagyon várják a karácsonyi ünnepeket a Vörösmarty iskola nyolcadik osztályos tanulói. Ezért énektanáruk, Fenyvesi-Petrec Teodóra segítségével kitalálták, hogy december 8-án a város közönségét is megörvendeztetik egy flashmob keretében.

– Szerettük volna színesíteni egy kicsit az adventi ünnepvárás időszakát és innen jött a kezdeményezés. Nagyon örültek neki ők is, egy nagyjából 10 perces kis műsort dobtunk össze a gyerekekkel. Tervben van egyébként, hogy még a későbbiekben is szervezzünk hasonló kezdeményezéseket – árulta el az iskola ének-zene pedagógusa.

A gyerekek így csütörtök délelőtt előbb bent a Vásárcsarnokban, majd az épület lépcsőjén, a piactéren járóknak adták elő kedvenc karácsonyi dalaikat, a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola oktatója, Fenyvesi Antal pedig gitáron kísérte őket. A műsor végeztével kellemes ünnepeket kívántak mindenkinek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.