- hirdetés -

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat november 25-én, Budapesten díjazta az ország sokszoros véradóit, véradás szervezőit és véradó-mozgalom támogatóit. Az ünnepségen a Linamar Hungary Zrt. is elismerésben részesült, ismét megkapta a VÉRADÓBARÁT MUNKAHELY címet.

November 28-án a Békés megyei ünnepségen is köszöntötte többszörös véradóit és véradás szervezőit a Magyar Vöröskereszt, ahol Csík Tímea, a Linamar Hungary Zrt. kommunikációs munkatársa elmondta a Linamar és a Vöröskereszt hosszú ideje ápol kapcsolatot egymással.

– Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, így évente 4-5 alkalommal rendszeresen szervezünk véradást békéscsabai és orosházi telephelyeinken, a kollégáink számára. Szerencsére minden alkalommal nagy az érdeklődés és sokan jönnek vért adni, hogy segíthessenek. Büszkén jelenthetem ki, hogy véradóink nem csak az előre szervezett időpontokban segítenek, többször előfordult már, hogy egy kollégánk vagy családtagja szorult segítségre, mi pedig ott voltunk és segítettünk, irányított véradást szerveztünk – emelte ki a Linamar munkatársa.

A „Véradóbarát Munkahely” címet, pénteken vették át Budapesten a Kongresszusi Központban. Csík Tímea hozzátette, hálásak minden munkatársuknak, hogy részt vettek ezeken a véradásokon, és segítettek hiszen nélkülük nem kaphatták volna meg ezt a díjat.

Kiemelt kép: Hámori Zsófia

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.