- hirdetés -

Nem termett babér a Rákóczi számára a novemberi napsütésben.

A 13. fordulót rendezték meg a megyei II/A bajnokságban. A 13. helyen álló Bcs.MÁV fogadta a 11. helyezett OMTK-Rákóczi csapatát. Szokatlan időpontban, november 13-án, vasárnap 11 órakor léptek páyára a csapatok a Csányi utcai sporttelepen.

Békéscsabai MÁV SE – OMTK-Rákóczi  3 – 0  (2 – 0)

Békéscsaba, 50 néző. Vezeti: Rakonczás Zsolt (Brlázs Zsolt, Pandur Bence)

Békéscsabai MÁV: Bócsik – Csanálosi, Lévai, Viczián, Kovács Gy. (Demeter), Morva, Takács K. (Galovicz), Zsömbörgi (Nánási), Kőszáli (Fegó), Mészár (Sipiczki), Zsibrita. Edző: Dohányos Zoltán.

Orosháza: Dobozi – Polacsek, Kun (Dobi N.), Janicsek, Valach (Deák B.), Csőke, Kun Szabó (Éliás), Bok, Balog N., Fejes (Szabó T.), Halász. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Mészár (33.p.), Kun (45.p.-öngól), Morva (57.p. -11-esből)

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Korai sérülés miatt már a 6. percben változtatásra kényszerültünk, ami komoly káoszt eredményezett. Rendeztük a sorainkat, de egyéni hibák miatt kaptunk két gólt, ez teljesen hitehagyottá tette a fiúkat. A második félidőre feljavult a játékunk, de a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Jobbulást kívánok a sérültjeinknek!

Az OMTK-Rákóczi legközelebb november 19-én, 10 órától hazai környezetben az ULE-Sportcentrumában fogadja a Dévaványa csapatát.

archív fotó

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.