- hirdetés -

Az utolsó pillanatban felcserélték a pályaválasztói jogot a csapatok, Orosházán rendezik az ULE-Jamina meccset.

A 11. fordulót rendezik meg a hétvégén a megyei I. o. labdarúgó bajnokságban. A Békéscsabára kiírt Jamina SE-OMTK-ULE mérkőzés helyszínét a csabaiak kérésére felcserélték a felek, így szombaton délután, 14.30 órakor az ULE-Sportcentrumban rendezik meg a bajnoki találkozót.

OMTK-ULE – Jamina SE (október 29., szombat, 14.30 óra, ULE-Sportcentrum)

A listavezető, százszázalékos Orosháza fogadja a sereghajtó, pont nélküli Jaminát. Az ilyen mérkőzésekre mondják azt, hogy papírforma eredmény várható, talán le sem kell játszani. Nos, valóban nagy a különbség a két csapat között, de figyelmeztető lehet Harangozóék számára a vendégek előző heti mérkőzése, amelyen nagy küzdelemben maradtak alul (2-1) a Végegyháza ellen. Az orosháziak hazai környezetben 6-2-re legyőzték a gyomaendrődieket.

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: Kicsit lazább hét után kértem a játékosokat, hogy most már újra megfelelő hozzáállással álljanak hozzá a munkához. De ezzel nem is lehet gond, mert komoly céljaink vannak. A mérkőzés első percétől szeretnénk dominálni és magasabb sebességben játszani. Versenyhelyzet van a keretben, így bőven van variálási lehetőségem.

A mérkőzés játékvezetője: Jakab József (Baranya Tamás, Nagy Gábor)

A megyei II/A bajnokságban futballozó OMTK-Rákóczi az eredeti kiírás szerint vasárnap az ULE-Sportcentrumában fogadja a Békés csapatát.

OMTK-Rákóczi – Békési FC (október 30., vasárnap, 13.30 óra, ULE-Sportcentrum)

A 8. helyezett Rákóczi fogadja a 9. helyen álló Békési FC gárdáját. A csapatokat két pont választja el egymástól. Az előző fordulóban a telepiek Eleken szenvedtek 2-1-es vereséget, míg a békésiek 2-0-ra győztek a Doboz ellen.

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Az elmúlt héten mutatott játékunkra lehet alapozni. Jó állapotban vannak a fiúk, célunk a hazai veretlenségi sorozatunk megtartása! Ellenfelünk hasonlóan hozzánk, inkább hazai környezetben gyűjt több pontot, ami némi bizakodásra adhat okot számunkra.

A mérkőzés játékvezetője: Bálint Attila (Kepka Roland, Zahorecz Soma)

archív fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.