- hirdetés -

Jótékonysági vásárt szervezett az orosházi Wesley János iskola, hogy az Érted Vagyunk Egyesülettel karöltve összegyűjtsék a pénzt egy interaktív tábla megvásárlására.

Tanárok, diákok és az iskola támogatói fogtak össze október 15-én, hogy egy jótékonysági vásárral közelebb kerüljenek céljuk eléréséhez. A nyár folyamán már összegyűjtöttek 200 ezer forintot, a mostani vásárral pedig 230 ezer forinttal bővült az interaktív táblára szánt összeg.

– Különösen szívmelengető volt látni, hogy az iskola tanulóinak szorgos kezei milyen különleges ajándéktárgyakat, édességeket és szendvicseket készítettek és ajánlottak fel a vásárra, amelyek rendkívül népszerűek voltak a látogatók körében. De nem csak ők, hanem az iskola tanárai és segítői is felajánlottak kézműves ajándéktárgyakat, mézet, játékokat a vásárra – mondta Andrásik Eszter, az egyesület vezetője.

Hozzátette, egy igazi közösségi alkalom volt, ahol igazán megmutatkozott a szolidaritás. A nagy sikerre való tekintettel az iskola és az Érted Vagyunk Egyesület újabb adományozó vásárt tervez az adventi ünnepek idejére.

Ha támogatásával segítené a Wesley iskolát célja elérésében akkor az Érted Vagyunk Egyesülethez a 10700316-72053867-51100005 számlaszámra utalhatja adományát, hogy a diákok a karácsonyi szünet után már az interaktív táblával tanulhassanak. A közleményben kérik feltüntetni az „interaktív tábla” szöveget.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.