- hirdetés -

Egymást követi a két orosházi csapat találkozója vasárnap délután.

Az 50-es, 60-as éveiben járó sportrajongók közül ki ne emlékezne a népstadionbeli kettős rangadókra. Egy Vasas-Honvéd előmeccset követett egy Fradi-Dózsa derbi, úgy hatvanezer néző előtt. Valami hasonlóra készül az OMTK-ULE vezetősége, amikor a kettős mérkőzés mellett döntött. Valószínű, hogy nem lesz hatvanezres nézősereg, de az előreláthatóan kellemes napsütésben igazi futball-csemegére van kilátás. Előmeccset 13 órakor a Rákóczi játssza a Füzesgyarmat második csapata ellen, majd ezt követi az OMTK-ULE-Gyomaendrőd mérkőzés.

OMTK-Rákóczi – Füzesgyarmat II.  (október 16., vasárnap 13 óra, Mátrai Stadion)

A megyei II/A osztályban a 9.fordulót rendezik. Az előző fordulóban a rákóczitelepiek bravúros, 2-1-es  győzelmet arattak idegenben a bajnokesélyes Mezőkovácsháza ellen. A füzesgyarmatiak is jó hangulatban várják a vasárnapi mérkőzést, mert az elmúlt fordulóban, hazai környezetben 3-1-re legyőzték a Békést.

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy egy ekkora múltú stadionban játszhatunk előmérkőzést a megyei I. osztályú csapatunk előtt. Köszönet ezért a vezetőségünknek! Rengeteget dolgozik fiatal csapatom hétről hétre, ami lassan az eredményekben is megmutatkozik. Jó a hangulat az öltözőben, viszont amikor munka van, akkor mindenki fegyelmezetten végzi a feladatát. Célunk, hogy tapasztaltabb játékosaink segítségével felkészítsük fiataljainkat a felnőtt labdarúgásra. Vasárnap jó iramú mérkőzésre számítok. Szeretnénk folytatni a jó hazai sorozatunkat és megörvendeztetni a szurkolóinkat egy újabb győzelemmel!

A mérkőzés játékvezetője: Bálint Kata Tünde (Halma Sándor, Kun Dominik Erik).

A szurkolók szeretnének minél több gólörömöt látni vasárnap délután (fotó: Bohus Krisztián)

OMTK-ULE – Gyomaendrődi FC (október 16., vasárnap 15.30 óra, Mátrai Stadion)

A megyei I. o. labdarúgó bajnokság 10. fordulójában a kilenc forduló után is százszázalékos teljesítményt nyújtó OMTK-ULE a 7. helyen álló Gyomaendrőd csapatát fogadja vasárnap délután. Az előző fordulóban az orosháziak rangadót nyertek (2-1) a Végegyháza ellen, míg a vendégek hazai pályán szenvedtek vereséget (4-2) a Szeghalom ellenében.

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: Nagyon jó dolognak tartom, hogy egy ilyen vasárnap délutánt tudunk szervezni az orosházi szurkolók számára. Elmúlt héthez képest a keret nem változik. Néhány helyen azonban változtatok egyéb okok miatt, mint például kisebb sérülés, kevesebb játéklehetőség okán. Hazai környezetben egyértelmű cél a három pont megszerzése, ami remélhetőleg jó játékkal párosul.

A mérkőzés játékvezetője: Hajdú Dávid (Zsótér Róbert, Medovarszki János.

Egy darab 500 Ft-os belépőjeggyel mindkét mérkőzés megtekinthető!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.