- hirdetés -

A listavezető otthonában okozott meglepetést a Rákóczi.

A megyei II/A bajnokság 8. fordulójában a listavezető Mezőkovácsháza otthonába látogatott a Rákóczi. Bodzás Ádám csapata győzelmet aratott a nagyobb célokat szövögető Mezőkovácsháza otthonában.

Mezőkovácsházi TE – OMTK-Rákóczi    1 – 2   (1 – 1)

Mezőkovácsháza, 50 néző. Vezette: Baczovszki Attila.

Mezőkovácsháza: Tóth K. – Balog A., Kis L., Lakatos, Deák, Harmati, Mittnacht, Bereczki (Bíró), Varga G., Matuz T. (Budás), Sódar. Játékos-edző: Bíró Tibor.

Orosháza: Dobozi – Janicsek, Polacsek, Kun (Kun Szabó), Valach (Dobi N.), Bok (Szabó Gy.), Györgyi, Halász, Kovács T. (Szabó T.), Balog N., Fejes (Ángyán). Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Bereczki (30.), ill. Valach (19.), Dobi N. (48.).

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Végre úgy léptünk pályára idegenben, hogy elhittük, győzhetünk! Fiatal csapatunk nagyon érett játékkal rukkolt elő! Ellentmondást nem tűrő védekezéssel és gyors ellentámadásokkal leptük meg ellenfelünket. A hazai csapatnak is voltak lehetőségei, de kapusunk idei legjobb teljesítménye demoralizálta őket. Igazi csapatmunka volt! Gratulálok játékosaimnak ehhez a komoly teljesítményhez!

Az OMTK-Rákóczi a kovácsházi győzelmével a 6. helyre tornázta fel magát. A Rákóczi október 16-án, 14.30 órakor a Füzesgyarmat II. csapatát fogadja az ULE-Sportcentrumában. (Az időpont még változhat!)

archív fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.