- hirdetés -

A város tanulói számára hirdet rajzpályázatot Orosháza Város Önkormányzata, melynek témája a közösségi közlekedés.

A rajzversenyre három korcsoportban – 1-4., 5-8. és 9-12. osztályig – nevezhetnek a helyi iskolák diákjai. A téma szerint várnak minden olyan alkotást, amelyek buszhoz, vonathoz és egyéb közösségi közlekedési eszközhöz köthető élményeikről szólnak.

A gyerekek felidézhetik a legutóbbi osztálykirándulást, amikor busszal utaztak egy másik városba, vagy a nyaralásokat, amikor a családdal vonatoztak egy közeli városba. A nagyobbak pedig lerajzolhatják milyen érzés a barátokkal, osztálytársakkal átugrani egy közeli koncertre.

A pályázatra beadott művek bármilyen technikával készülhetnek zsírkrétától kezdve, a vízfestéken át a színes ceruzáig A/4-es méretben. Az alkotásokat október 7-ig kell elküldeni a top531oroshaza@gmail.com email címre. A kész műveket digitalizált verzióban, JPG, JPEG, PNG vagy PDF formátumban várják. Az email tárgyában szerepeljen a pályázó neve és a korcsoport, az üzenetben pedig kérik feltüntetni a szülő nevét, elérhetőségét, valamint az iskolát.

A beküldött alkotásokat egy szakmai zsűri fogja áttekinteni. Minden korcsoportból három nyertes kerül ki, akik ajándékcsomagban részesülnek.

Kiemelt kép: pixabay.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.