- hirdetés -

Formabontó testnevelésórán vehettek részt a 3.b osztály tanulói és szüleik osztályfőnökük, Takácsné Móricz Sára szervezésében.

Az osztály szülői munkaközösségétől megtudtuk, „Saci néni” osztályfőnök az idén vette át az osztályt, az ő fejében fogalmazódott meg a gondolat, hogy rendhagyó módon hozza közelebb a szülőket is egymáshoz, valamint kicsit ismerkedjen a tanulókkal. A visszajelzések alapján a napokban fergeteges testnevelés órán vehettek részt. A feladatok ötletesek, változatosak, a gyerekek öröme pedig határtalan volt.

Rövid bemelegítés után két csapatot alkotva egy akadálypályát kellett teljesíteniük, egyik csapatban a szülők, másik csapatban a gyerekek részvételével. A diákok választottak maguknak ellenfelet, természetesen valamennyi tanulónak vagy az anyukájára vagy az apukájára esett a választása. Minden gyermek és minden szülő teljes erőbedobással küzdött, a szülők sem vallottak szégyent sportoló fiaikkal, lányaikkal szemben.

„Nagyon gyorsan elszaladt az egy óra, a gyerekek is játszottak volna még. Ígéretet kaptunk Saci nénitől, hogy lesz folytatása az eseménynek, amelynek szervezését nagyon szépen köszönjük neki és segítőjének, Erika néninek! Köszönjük a Vörösmarty iskola vezetésének is, hogy biztosították nekünk a feltételeket” – zárták a beszámolót.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.