- hirdetés -

Óriási bulival szórakoztatta az orosháziakat a Punnany Massif augusztus 19-én a parkfürdőben. A koncert előtt a banda egyik frontemberével, MC Wolfie-val beszélgettünk.

Tíz évet kellett várni arra, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Punnany Massif újra a városban lépjen fel. 2012 júniusában az Árpád-kertben is koncerteztek Farkas Rolandék, többek között ezekről az emlékeiről is kérdeztük a videóban.

Fotó: Horváth Bence

Szó volt arról is, hogy miért fontos számukra a feltörekvő, fiatal zenekarok támogatása. Wolfie mesélt arról is, hogy a banda jövőre ünnepli a huszadik születésnapját, a kerek évfordulóra pedig már készülnek. Arról is érdeklődtünk, hogy mikor kaphatnak a rajongók új albumot és természetesen erre is válaszolt a pörgős nyelvű MC.

Ami a gyopárosi fellépésüket illeti, Wolfie ígéretét betartva valóban nagy bulit csaptak a srácok. Több mint ezren látogattak ki a parkfürdőbe a Punnany koncertjére, ahol Meszes Balázséktól megszokott energiával játszottak el olyan klasszikusokat, mint a Csönded vagyok, a Nem Szerelem, a Partizán vagy akár az Élvezd és a Szabadon.

A koncertről készült képgalériánkat is érdemes megtekinteni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.