- hirdetés -

A Guardian Orosháza Kft. számára a 2021-es termelési év nagy beruházással kezdődött, amely a síküveget gyártó kemence újraépítését jelentette a cég számára. Az összehangolt csapatmunka ebben az esetben is jól működött, így meg az év tavaszán újraindulhatott a termelés.

Az újraépítés során a kemencét átvizsgálták és az elhasználódott vagy elavult részeket bontották le. Emellett új keverőgép is helyet kapott a gyárban, valamint a hideg vég és a lamináló sor is korszerűsítő folyamaton ment keresztül.

Az üveggyártás területén is megjelent a robotika, így a Guardian Orosháza Kft.-nél is nagy szerephez jutott. Két olyan gép került telepítésre, amelyek az üvegtáblák leszedését végzik. A robotok üzembe helyezése hozzájárult ahhoz a fontos célkitűzéshez is, hogy a cég munkaállomásait a lehető legbiztonságosabban alakítsák ki.

Az új beruházásoknak köszönhetően a gyár továbbra is eleget tud tenni a vevők legmagasabb szintű igényeinek. A korszerűsítéssel továbbra is megfelelő mennyiségű és minőségű alapanyagot tudnak nyújtani ügyfeleik számára. Orosháza technológiailag kiemelkedő síküveggyártása a cég magyarországi jövőjét is megalapozta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.