- hirdetés -

A bajnokság névadó csapata nem ért oda a dobogóra.

A 2021/2022 évi orosházi városi öregfiúk bajnokság ötödik helyen végzett csapata a RETRO Orosháza lett. Kasuba Zoltán, az egyesület vezetőségi tagja, egyben játékosa értékelte a bajnoki szezont.

Milyen céllal indultak a „pontvadászaton”?

– A dobogós helyezés volt a célunk. Sajnos a tavaszi rajt rosszul indult, négy játékosunk jelezte, hogy sérülés és munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud részt venni a bajnokságban. Gyorsan kellett igazolnunk, hogy egyáltalán ki tudjunk állni a mérkőzésekre. Menet közben lett még egy sérültünk, aki nem tudta folytatni a bajnokságot, és ketten munka miatt nem álltak rendelkezésünkre. Ez sajnos meg is látszott a csapaton, mert az utolsó találkozóra nem tudtunk kiállni, így le is maradtunk a dobogóról.

Mint szervező egyesület, sikerült-e zökkenőmentesen lebonyolítani a bajnokságot?

– A csapatoktól pozitív visszajelzést kaptunk. Úgy látom, hogy az idősebb korosztály igényt tart erre a bajnokságra, jó kedvvel, izgalmas „csatákban” vesznek részt és egy-egy szép csel, vagy gól is növeli a színvonalat. Mivel én is egyesületi tag vagyok, így azon dolgozunk, hogy minél több csapat vegyen részt a bajnokságban. Próbáljuk a környékbeli városokat, településeket ösztönözni, hogy jöjjenek focizni. Szeretnénk 12 csapatra növelni a létszámot!

kiemelt fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.