- hirdetés -

Összegyűjtöttük milyen programokkal találkozhatunk ezen a hétvégén Orosházán.

A mai napon, június 10-én, 17 órától az Ünnepi Könyvhét keretein belül, Molnár Zoltán színművész „Szeretnék néha visszajönni még” című önálló estjét tekinthetik meg a Justh Zsigmond Városi Könyvtárban. Az egyszemélyes darabban a színész, ismert írók, költők műveivel ragadja meg a menni vagy maradni kérdést, a szülőföld szeretetét, az emlékezést, a jövőbe tekintést. A részvétel díjtalan.

Az Árpád-kertben 18 órától várják szeretettel az érdeklődőket. A Térzene program keretén belül az Orosházi Fúvószenekar és az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület előadását tekinthetik meg.

Június 11-én, szombaton, a foltvarrás iránt érdeklődőket várják az Árpád-kertben. A Varrjunk a szabadban című eseményt délelőtt 9 és 12 óra között rendezi az Orosházi Foltvarró Egyesület. Ugyanitt, 9 és 13 óra között az Oros-kosár ismét kint várja majd az idelátogatókat termelői és kézműves termékeivel.

Szintén szombaton, a Nyári élmények rendezvény keretében családi és egészségmegőrző programok várják az érdeklődőket Gyopárosfürdőn. Délelőtt 10 órától 14 óráig a gyógyászati központban díjmentesen próbálhatók ki különböző fürdőgyógyászati kezelések. A parkfürdőbe 14 órától ingyenes a belépés. A családokat ugrálóvár, arcfestés, közös mozgás, bemutatók várják majd. Gyermekműsort mutat be 15 órától Kovácsovics Fruzsina, illetve 16.30-tól Takács Nikolas ad majd koncertet. Az esemény 10-től 18 óráig tart.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.