- hirdetés -

Háromszor is vezetett az ULE, közelebb állt a győzelemhez.

A megyei I. osztály felsőházi rájátszásának 7. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló nyitómérkőzését az OMTK-ULE játszotta a nagy rivális, Nagyszénás csapatával. Az előző fordulóban az orosháziak bravúr-győzelmet arattak Okányban (3-1), míg a szénásiak hazai pályán kaptak ki 3-0-ra a listavezető Körösladánytól. A vendégek amúgy sincsenek jó passzban, utolsó négy mérkőzésüket elvesztették, a héten edzőt váltottak. Tasi Róbert helyét a Juhász Norbert-Vili Máté edzőpáros foglalta el, mindketten játékos-edzőként.

Orosházi MTK-ULE – Nagyszénás SE     3 – 3    (2 – 1)

Orosháza, 300 néző. Vezette: Zahorán János (Sándor Gergő, Petrovszki Péter)

Orosháza: Marunák – Varga P. (Kovács D.), Kasuba, Dajcs, Vincze, Selmeczy, Harangozó, Csőke (Szabó Á.), Fehér, Miszlai, Gedó. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Nagyszénás: Magony – Darida, Simon L. (Leszkó), Kolozsvári J. (Kiss Z.), Kókai Á. (Frankó), Vili, Libor, Rafaj, Takács, Kovács L., Márk. Játékos-edző: Juhász Norbert, Vili Máté.

Gólszerzők: Harangozó (24.), Miszlai (38. – 11-esből), Kovács D. (78.), ill. Simon L. (32.), Kovács L. (47., 81.).

Már a mérkőzés elején támadólag lépett fel az orosházi csapat. Az 1. percben Selmeczy jobboldali beadását Vincze fejelte fölé. A 13. percben Miszlai-Vincze összjáték után Csőke került helyzetbe, de lövése elkerülte a kaput. A 24. percben egy mélységi átadást követően Harangozó vitte kapura a labdát és lőtt a hosszú sarokba, 1-0. A 30. percben Vincze ollózta fölé labdát. A 32. percben jobboldali beadás után Simon vezette keresztbe a 16-os előterében a labdát, majd lőtt a bal alsó sarokba, 1-1. A 37. percben Vili rúgta meg Miszlait, 11-es. A büntetőt Miszlai gurította a jobb sarokba, 2-1.

Harangozó (b) találatával vezetett az ULE (fotó: Bohus Krisztián)

A második játékrészt góllal nyitotta a Nagyszénás. A 47. percben kapu előtti kavarodás után Kovács L. lőtt közelről a hálóba, 2-2. A 65. percben Darida 30 méteres szabadrúgása kerülte el a kaput. A 70. percben Takács élesen középre lőtt labdáját a gólvonalról mentették a védők. Ezután elkezdődött a flúgos futam. Mindkét csapat győzelemre játszott, ezért a védekezésre kevés figyelmet fordítottak. A 75. perben Miszlai meccslabdáját Vincze a kapusba vágta. A 78. percben Gedó beadását Kovács Dávid előre vetődve fejelte a hosszú sarokba, 3-2. Néhány percig tartott a hazai öröm, a vendégek harmadszor is egyenlítettek. A 81. percben egy kapufáról visszapattanó labdát a szemfüles Kovács L. a hálóba belsőzte, 3-3. A 92. percben Miszlai lőtt ollózva mellé. A 93. percben Kovács D. lövése kerülte el a kaput.

Kvasznovszky József (OMTK-ULE): Egy szezonra való helyzetet hagytunk ki, nem is születhetett más eredmény.

Juhász Norbert (Nagyszénás): Reális eredmény született, gratulálok mindkét csapatnak. A mérkőzés legalább sportszerű volt.

Az OMTK-ULE legközelebb május 14-én, 17 órakor Szarvason lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.