- hirdetés -

A napokban tartotta a Hagyományos Charter (alapítási) ünnepségét a Rotary Klub Orosháza, amit hagyományosan a városalapítás évfordulójához szoktak igazítani.

A szervezet beszámolója szerint az eseményen az orosházi klub 2021/2022-es évének elnöke dr. Deák György értékelte az eddigi Rotary-évet és ekkor adta át a következő Rotary év (2022. július 1-től 2023. június 30-ig tart) elnökének, Kormányos Károlynak az elnöki láncot. A leendő elnök ezt követően bemutatja majd az elnökséget és elkezdi a felkészülést a következő évre.

A Rotary Klub Orosháza tervei szerint a 2022-es évben a város területén a jövőben elhelyezett pihenőpadok finanszírozását is támogatni fogja. A szokásosnak számító rendezvényeiket is szeretnék idén megrendezni, októberben Rotary Pálinkamustrát tartanak majd, decemberben az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat Mikulásfutás rendezvényét támogatnák.

Az adventi időszakban is szoktak forralt bort osztani a járókelőknek, melyet idén sem terveznek másképp, reményeik szerint pedig a szintén szép hagyományokra visszatekintő Rotary Bált is megtartanák.

Kiemelt kép forrása: Rotary Klub Orosháza

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.