- hirdetés -

Lezárult az alapszakasz, előkelő helyről kezdi a rájátszást az ULE.

A záró, 22. fordulót rendezték meg a megyei I. o. labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata Nagyszénáson vendégszerepelt. Az már az előző fordulóban eldőlt, hogy mindkét gárda kiharcolta a felsőházi rájátszás lehetőségét. Viszont az utolsó forduló adott választ arra a kérdésre, hogy ki hányadik helyen végez az alapszakaszban és milyen pozícióban kezdheti meg a „ráadást”. Az ULE mai győzelmével a Csabacsűd-Szarvas mérkőzés függvényében a harmadik vagy negyedik helyen várhatja a folytatást.

Nagyszénás SE – OMTK-ULE      1 – 3     (1 – 0)

Nagyszénás, 300 néző, vezette: Kovács Antal (Fűri Imre, Krisán János).

Nagyszénás: Lévai (Magony) – Godár, Zábrák, Takács, Darida, Libor (Kolozsvári), Kukovecz (Tari), Juhász N. (Kovács L.), Vajgely, Rafaj, Nagy Sz.D. Edző: Tasi Róbert.

OMTK-ULE: Marunák – Varga P., Dajcs, Kasuba, Selmeczy, Harangozó, Gedó, Vincze, Fehér (Péli), Szabó Á. (Rácz A.), Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Nagy Sz.D., (24.p.) ill. Szabó Á. (47.p.), Miszlai (67.p.), Péli (89.p.)

Kvasznovszky József: Az első félidőben gyámoltalanul játszottunk, a második játékrészben viszont egy harcos, agresszív csapat jött ki a pályára, ami a játékban és a gólokban is megmutatkozott.

A megyei II/A osztály 16. fordulójában:

Dobozi SE – OMTK-Rákóczi      3 – 1      (2 – 0)

Doboz, 50 néző, vezette: Barta Tibor (Karkus János Zsolt, Végh Ferenc)

Doboz: Wagner – Somogyi, Szabó A., Pojendán, Tímári (Szilágyi), Roszik (Faragó), Lukucz, Huszár (Szabó D.), Hollósi, Barcsay (Sztojka), Szigeti. Játékos-edző: Barcsay Attila.

Rákóczi: Dobozi – Rancz, Bok, Polacsek (Dobi B.), Ordó (Misur), Kádár, Szabó Gy., Csőke, Németh (Dobi N.), Nalesnyik, Szabó N. Megbízott edző: Czollner Gábor, Gyimesi András.

Gólszerzők: Huszár (17.p.), Barcsay (23.p.), Faragó (70.p.) ill.. Csőke (77.p.).
Kiállítva: Szabó A. (Doboz, 60.p.)

Az OMTK-Rákóczi legközelebb április 2-án, 16.30 órakor lép pályára, amikor hazai pályán fogadja a Tótkomlós csapatát.

kiemelt fotó: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.