- hirdetés -

Újabb fordulót rendeztek a megyei labdarúgó bajnokságokban. Az ULE győzött, a Rákóczi vereséget szenvedett.

Fölényes győzelem a Csabacsűd ellen

A megyei I. o. bajnokság 21. fordulójában az OMTK-ULE a Csabacsűdöt fogadta.

Orosházi MTK-ULE – Csabacsűdi GYLSE    5–1    (3–0)

Orosháza, 100 néző. Vezette: Kis Máté (Ruzicska Máté, Bereczki Bence).

Orosháza: Marunák (Németh D.) – Varga P., Kasuba, Selmeczy, Harangozó, Szabó Á., Péli (Tóth L.), Gedó (Rácz A.), Vincze A., Fehér, Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Csabacsűd: Rohony – Viszkok Cs., Pecznik (Benyó), Sovány, Viszkok D. (Gerhát), Rafaj, Sándor, Kiss G., Gyurik (Pecnyik), Kasik, Endrefalvi. Edző: Sechna Gábor, Kiri Mihály.

Gólszerző: Miszlai (21., 91.), Szabó Á. (26., 30.), Harangozó (80.), ill. Sándor (46.).

A műfüvön lejátszott mérkőzésen két távoli lövéssel kezdték a találkozót a csapatok. A 11. percben Szabó Áron lövését védte a vendégek kapusa, egy perccel később Endrefalvi bombáját hárította Marunák. A 19. percben Szabó Á. visszagurított labdáját Péli lőtte mellé. A 21. percben Harangozó sarokkal tette Miszlai elé a labdát, az orosházi csatár egy lépés után rúgta a labdát a hosszú sarokba, 1-0. A 26. percben megduplázta előnyét az ULE. Gedó alapvonalról visszagurított labdáját Szabó Áron 16 méterről lőtte a hálóba, 2-0. A 30. percben Szabó Á. két csel után 15 méterről rúgta a labdát a kapu bal oldalába, 3-0. Ekkor úgy tűnt, hogy kiütés lesz a vége, de nem így történt.

Fehér Bence iramodott előre (fotó: Bohus Krisztián)

A második játékrészt góllal kezdte a vendég együttes. A 46. percben Endrefalvi mélységi passzával Sándor iramodott kapura, majd lőtt a hálóba, 3-1. Mindkét csapat felvállalta a bátor támadójátékot, ennek következtében fellazultak a védelmek, többször kerültek veszélybe a kapuk. A 80. percben Harangozó néhány lépés után 16 méterről lőtt a kapu bal alsó sarkába, 4-1. A 91. percben Fehér jobb oldali ívelt szabadrúgását Miszlai fejelte a hálóba, 5-1.

Buza Barnabás: Az első félidőben lőttünk három gólt, majd „belealudtunk” a mérkőzésbe. A találkozó végére kialakult a reális végeredmény. Győzelmünkkel nagy lépést tettünk a felsőházba kerülésbe.

Az OMTK-ULE március 19-én, Nagyszénáson lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 15 óra.

Rákóczi-vereség Mezőhegyesen

A megyei II/A csoport 15. fordulójában az OMTK-Rákóczi Mezőhegyesre látogatott.

A 3. helyezett Mezőhegyesi SE fogadta a sereghajtó, pont nélküli Rákóczit szombaton délután. A papírformának megfelelően a hazaiak hozták a kötelező győzelmet. A telepiek egy félidőn át tartották magukat, de a második játékrészben a hegyesiek négyszer is betaláltak.

Mezőhegyesi SE – Orosházi MTK-Rákóczi    4–0    (0–0)

Mezőhegyes, 80 néző. Vezette: Nemczov Márk (Krcsméri Milán).

Mezőhegyes: Varga P. – Papp M., Czene Z. (Varga T.), Jámbor, Szabó Zs., Balogh D., Zsilák (Boros), Isaszegi M. (Rotár), Karancsi, Faragó, Isaszegi B. Edző: Ács Levente.

Rákóczi: Dobozi – Janicsek (Dénes), Czinkóczki, Ordó, Szabó Gy., Csőke, Nagy D., Halász (Dobi), Nalesnyik, Szabó N. (Tompa), Kalmár (Remzső). Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Faragó (58., 80., 90. 11-esből), Papp M. (71.).

Az OMTK-Rákóczi március 19-én, Dobozon lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.