- hirdetés -

A hétvégén folytatódik a pontvadászat a megyei bajnokságokban. Az OMTK-ULE mindkét csapata idegenben lép pályára.

A győzelem reményében

A megyei I.o. labdarúgó bajnokság 20. fordulójában az OMTK-ULE szombaton Sarkadra látogat. Ez az a mérkőzés, amire a tabella alapján biztos vendég sikerre tippelne a szerencsejátékos, hiszen a sarkadiak mindössze három pontot gyűjtöttek idáig a bajnokságban, míg az orosháziak tízszer annyit, tehát harmincat.

Sarkadi Kinizsi SE – OMTK-ULE (március 5., 14.30 óra, Sarkad)

Az előző fordulóban a hazaiak Nagyszénáson szenvedtek 3-1-es vereséget, az ULE hazai pályán győzte le 2-1-re a Szeghalom csapatát. Az őszi mérkőzésen az Orosháza 4-0-ra nyert.

Kvasznovszky József, az ULE edzője:

A Szeghalom elleni hazai mérkőzésen alaposan megizzadtunk a győzelemért. Nem játszottunk jól, de a célunkat, a három pontot megszereztük. Hasonló céllal utazunk Sarkadra is. Lesz néhány hiányzónk, így Dajcs Gyuri és Szabó Áron, de ez nem befolyásolja a céljainkat. Győzni megyünk Sarkadra!

A mérkőzés játékvezetője: Tihanyi Gábor (Bartucz Tamás, Kócsó Tibor Zsolt).

Az első pontokért

A megyei II/A bajnokság 14. fordulójában az OMTK-Rákóczi a Bcs.MÁV otthonában lép pályára. A Rákóczi 12 mérkőzés után pont nélkül áll, míg a békéscsabaiak 19 pontot szereztek idáig. A papírforma a hazaiak mellett szól, de egyszer minden rossz sorozat megszakad, reméljük, hogy vasárnap.

Bcs.MÁV SE – OMTK-Rákóczi (március 6., 14.30 óra, Békéscsaba)

Az augusztusi mérkőzésen a MÁV 2-1-re nyert Orosházán.

Kvasznovszky József, a Rákóczi edzője:

Úgy tűnik, jó kerettel utazunk Békéscsabára, ahol a vasárnapi matiné keretén belül a Bcs.MÁV-val kell megmérkőznünk. A hazai csapat a mérkőzés esélyese, de szeretnénk borítani a papírformát!

A mérkőzés játékvezetője: Baráth János (Halma Sándor, Baranya Tamás).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.