- hirdetés -

Több hónapos szünet után játszik otthon újra bajnoki mérkőzést az orosházi csapat.

A hosszú téli pihenőt követően az elmúlt héttől újra pattog a labda a megyei futballpályákon. A megyei I. osztályban szereplő OMTK-ULE Gyulán vendégszerepelt és 4-2-es vereséget szenvedett. Kvasznovszky József edző a mérkőzés után elmondta, hogy szinte felbillent a pálya, ennek ellenére a helyzetek kimaradtak. Javításra máris itt a lehetőség, szombaton a szeghalmiak érkeznek az ULE-bázisra.

OMTK-ULE – Szeghalmi FC (Orosháza, február 26.,14 óra)

Az ULE 27 pontjával 7. helyen áll a tabellán, míg a Szeghalom 20 egységgel a 9. helyet foglalja el. Az előző fordulóban mint fentebb írtuk, az ULE Gyulán szenvedett vereséget, a sárrétiek pedig otthon kaptak ki a Nagyszénástól. Októberben Szeghalmon a két csapat már találkozott egymással, akkor a szeghalmiak 4-3-ra nyertek.

Kvasznovszky József: Nehezen emésztettük meg a gyulai vereséget, mert több volt számunkra abban a mérkőzésben. A Szeghalom ellen minden körülmények között nyernünk kell! Ennek megfelelően készülünk, reméljük, hogy a csapat is átérzi a mérkőzés súlyát és az ULE szellemiségének megfelelően a lelkét is kiteszi a pályára.

Miszlai László, csapatunk támadója sokáig vezette a góllövőlistát. Jelenleg egy góllal lemaradva a második helyen áll a ranglistán. Elmondta, szeretné minél hamarabb visszaszerezni elsőségét, de ennél is fontosabb, hogy a csapat nyerje meg a következő mérkőzéseit. Mindegy, hogy ki lövi a gólokat.

A mérkőzés játékvezetője: Szabó Péter (Vilmányi Simon, Molnár László Máté).

A belépéshez védettségi igazolvány szükséges.

A kiemelt kép archív fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.