- hirdetés -

Kezdd focival az újévet! Nevezz és nyerj január elején! Teremlabdarúgó tornát rendeznek Orosházán.

Városunkban nagy hagyománynak örvend a városi teremlabdarúgó torna a téli hónapokban. Ennek a hangulatát szeretnék felidézni a szervezők, csapatok jelentkezését várják.

Cseh Krisztián szervező elmondta, hogy 15 csapat nevezését tudják elfogadni. Az 1-3. helyezett csapat pénzdíjban részesül. A január 8-9-re kiírt tornát az Eötvös-csarnokban tartják. A nevezési határidő: december 20. Jelentkezni Cseh Krisztiánnál lehet a +36 30 519 2988 telefonszámon. A nézők részére a védettségi igazolvány kötelező, a játékosok részére viszont nem.

(fotó: szervezők)

Egy kis szabályismertető: a játékidő a nevező csapatok számától függ. A csapatokra a várakozási idő 5 perc. Játékosok száma: 5+1. Nevezhető játékosok száma: 12 fő maximum. (Nevezési listát a torna elején a szervezőnél kell leadni.) Kapu mérete: 3×2 m. Kapuskidobásból nem érhető el közvetlenül gól.

A játékosok felszerelése: A játékos nem viselhet olyan felszerelést, amely veszélyezteti saját maga, vagy az ellenfél testi épségét. Szemüveg viselése megengedett játék közben, a játékos saját felelősségére. Fém stoplis, műfüves cipő, utcai cipő használata tilos!

A szabálytalanságok és a sportszerűtlen viselkedés büntetése: figyelmeztetés, 2 perces kiállítás, majd végleges kiállítás. A végleges kiállítás a játékos tornáról való kizárását vonja maga után.

Kiemelt fotó illusztráció: pixabay.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.