- hirdetés -

Szerda délután egy baleset történt Orosháza és Kardoskút között. A rendőrség tájékoztatása szerint két személyautó ütközött, teljes útzár van. A helyszínen egy férfit újra kellett éleszteni, de nem sikerült megmenteni az életét.

A helyszínre a mentők és a rendőrök mellett a tűzoltók is kivonultak két szerrel. A Békés megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvívője is megerősítette, hogy két személyautó ütközött a bogárzói lóversenypálya környékén.

Az orosházi tűzoltók egy személyt eszméletlen állapotban szabadítottak ki egy járműből.

A helyszínen tartózkodó kollégáink beszámolója alapján a balesethez mentőhelikopter is érkezett. Az árokba borult autó mellett még mindig küzdenek a férfi életéért.

Frissítés 13:40

Kollégánknak sikerült beszélnie a baleset egyik szemtanújával, aki elmondta, hogy a Volvo vezetője Orosháza felől érkezett. A férfi lóversenypályához akart befordulni, amikor Tótkomlós felől nagy sebességgel érkező személyautóval ütközött, mindkét jármű az árokba borult. A helyszíni információk szerint a Volvót vezető férfi nem élte túl a balesetet.

Frissítés 14:10

Pár perccel ezelőtt a rendőrség egy hosszabb közleményt adott ki az esettel kapcsolatban.

Az Orosháza és Kardoskút közötti úton, október 20-án 12 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges információk szerint a másik autó vezetője megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt.

Az Orosháza felől és a Kardoskút irányából érkezőket is Kaszaper felé terelik.

Frissítés 14:45

A balesettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot is, elmondták, hogy a helyszínre több mentőautót és egy mentőhelikoptert is riasztottak.

Az eset következtében egy idősebb férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a hosszas újraélesztés ellenére sem lehetett megmenteni az életét. Egy fiatalabb férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, őt az ellátást követően stabil állapotban szállítottak kórházba.

Frissítés 16:50

Úgy tudjuk, hogy egy 75 év körüli idősebb férfi vesztette életét, aki információink szerint nem volt bekötve a baleset idején.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.