- hirdetés -

Hazai környezetben lép pályára szombaton az orosházi csapat.

A győzelem megszerzése a cél

A 7. fordulót rendezik meg a megyei I. o. labdarúgó bajnokságban. Az 5. helyen álló OMTK-ULE fogadja a 6. pozícióban található Gyulai Termál FC csapatát. Az orosháziak a bajnokaspiráns Okány otthonában játszottak az előző fordulóban 2:2-es döntetlent, a gyulaiak zsinórban harmadik mérkőzésüket nyerték meg, ezúttal 5:2-re verték a Nagyszénást.

A találkozót szombaton az eredeti 16 óra helyett 18 órakor rendezik.

OMTK-ULE – Gyulai Termál FC (szeptember 25., 18 óra, Gyopárosi ULE-Sportközpont)

Kvasznovszky József, az OMTK-ULE edzője: „Élvezetes, nagy iramú mérkőzést játszottunk az előző fordulóban az Okány csapatával. Úgy éreztük, hogy közelebb álltunk a győzelemhez, de így is értékes ponttal térhettünk haza. Szombati ellenfelünk hetek óta remek formában van, melyet igazol a szénásiaknak lőtt öt góljuk is. Magabiztos játékkal tartották otthon a három pontot. Nálunk több játékos sérült, van két eltiltottunk, de itthon csakis a győzelem megszerzése lehet a célunk.”

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Antal (Nagy Gábor, Nemczov Márk).

Edzőváltás és halasztás a Rákóczinál

A Rákóczinál a héten edzőváltásra került sor. Czollner Gábor lemondott posztjáról, helyette az őszi szezon végéig az első csapat edzőpárosa, a Buza Barnabás-Kvasznovszky József duó viszi a szakmai munkát.

A szombatra kiírt Végegyháza – OMTK-Rákóczi megyei II/A bajnoki találkozó a telepiek kérésére elmarad, a találkozót egy későbbi időpontban rendezik meg.

kiemelt kép archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.