- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a hétvégén a megyei labdarúgó bajnokságokban. A Rákóczi otthon, az ULE idegenben lép pályára.

Nehéz mérkőzés lesz Okányban

A megyei I. o. 6. fordulóját rendezik meg a hétvégén. Az OMTK-ULE az 1. helyen álló Okány vendége lesz szombaton délután. A 4. helyen álló orosháziak az előző fordulóban 1:0 arányban nyertek a Gyomaendrőd ellen, míg az okányiak 2:0-ra verték a Nagyszénást. A hibapont nélkül álló hazaiak ellen nagyon nehéz mérkőzés vár Harangozóékra.

Okány KSK – OMTK-ULE (szeptember 18., 16 óra, Okány)

Kvasznovszky József: A sors fintora, hogy ismét az aktuális éllovas ellen lépünk pályára. Felkészülésünket több sérülés akadályozta, de ettől függetlenül a győzelem megszerzésének reményében lépünk pályára.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Nagy Zoltán, Juhász Levente).

Az első pontok reményében

A pont nélküli Rákóczi szombaton győzelmi reményekkel lép pályára a Kunágota ellen. A vendégek eredménylistája sem dicséretes, két döntetlen mellett két vereség az eddigi mérlegük. Az előző fordulóban a telepiek Tótkomlóson szenvedtek 1-0-s vereséget, míg a kunágotaiak a Medgyesbodzás ellen játszottak 2-2-es döntetlent.

OMTK-Rákóczi – Kunágota TE (szeptember 18., 16 óra, Rákóczitelep)

Czollner Gábor: Egyre nagyobb rajtunk a nyomás, ezért egyre kevésbé tudunk felszabadultan pályára lépni. Egyszer át kell, hogy szakadjon az a gát, ami bennünk van. A helyzetünk most nem egyszerű a sok sérülés és hiányzó miatt, de ennek nem szabad befolyásolnia a célunkat, hogy végre megszerezzük első pontjainkat. A vendégcsapatban is vannak rutinos, tapasztalt, jó játékosok, akik képesek a váratlanra és a küzdeni tudásukat már többször bizonyították, ezért cseppet sem lesz egyszerű dolgunk.

A mérkőzés játékvezetője: Szántó Simon Péter (Zahorecz Roland, Diószegi Imre).

A rákóczitelepi találkozóra a belépés díjtalan, de védettségi igazolvány szükséges.

kiemelt archív fotó: Bohus K.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.