- hirdetés -

Ismét a Dumaszínház egyik humoristája lépett fel Orosházán, a Petőfi Művelődési Központ Színháztermében. Szeptember 8-án, ezúttal két időpontban szórakoztatta az orosháziakat Hadházi László.

A jelenleg 57 éves humorista első fellépése még 1988 decemberében volt, azóta számos rádiós- vagy televíziós műsorban szerepelt. A Dumaszínház indulásától kezdve a társulat állandó fellépője, így például a sokak által ismert Showder Klub című műsorban is gyakran szerepel. Humorista kollégáival közösen könyvet is írt már, 2011-ben pedig az év humoristájának járó Karinthy-gyűrűt is megkapta.

Orosházán korábban már többször is fellépett, például 2010-ben és 2015-ben is szórakoztatta már a humort kedvelő orosháziakat.

– Kik azok a hapsik és hová tartanak? Mi az a férfias viselkedés és kinek jó az? Mik az elvárások egy fickóval szemben? Van-e különbség a pasis és csajos viselkedés között? – a szeptember 8-án Orosházára hozott Légy férfi című önálló estje során ezekre a kérdésekre kereste a válaszokat közönségével. A Petőfi Művelődési Központban az érdeklődésnek köszönhetően kétszer is megtartotta teltházas előadását, melynek műsorvezetője Fülöp Viktor volt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.