- hirdetés -

Szeptember végével befejeződik az idei ViharsaRock Fesztivál. A szervezők – mint egy jó sportoló – rátesznek még egy lapáttal a végén. Szombaton volt a Jack Cannon, 11-én jön az AB/CD.

Az élőzene újra sok látogatót csalt a Rock Blues Klub udvarára szombaton este. A budapesti Jack Cannon látogatott el városunkba, és varázsolt hangulatos blues estet. A csapat most készülő új lemezéről is bemutatott néhány dalt, melyek igen jól sikerültek.

Most is azt a feszes, pontos és hangzásilag kifogástalan játékot mutatták be, melyet már korábbi orosházi fellépéseiken is produkáltak. Visszatérő vendégek, olyan zenészek, akik egyszerűen imádnak játszani, és ez le is jött a színpadról. Gyergyádesz Péter basszus és Lakatos Attila dobjátéka rendkívül jó alapot adott, és  Bíró Ádám ma is kitűnő gitárjátéka, valamint Zoltai „Zozó” György sokrétű szájharmonika-játéka színezte a bluesrock dalokat.

Ezek a srácok nem csak jók, de imádnak is játszani (Fotó: Rock Klub)

Sok fiatal figyelmébe szeretnénk ajánlani, hogy azért jók ezek az élőkoncertek, mert most is bebizonyosodott, hogy történnek remek pillanatok az effajta koncerteken (itt a számok középrészein bemutatott improvizációkra gondolok – a szerk.), valamint az sem elhanyagolható tény, hogy itt mindig találkozhatnak a régi ismerősök, és sok új barátság is szövődik.

Mint Mihály Zoltán klubvezető elmondta: – A klub minden erejével azon munkálkodik, hogy tovább építse a közösséget és a fiatalabb korosztályt is bevonva, minél több emberrel ismertesse meg az élőzene varázsát, melyet soha nem pótolhat sem tv-felvétel, sem az otthoni lemezhallgatás. A blues, a rock és a jazz fáklyát tovább kell vinni, mert ezek a háttérbe tolt műfajok már hosszú évtizedek óta ezt érdemlik. Sok sikert kívánunk a Jack Cannonnak októberi-novemberi csehországi koncertsorozatához, és várjuk új lemezüket – tette hozzá.

A Rock Klubban a hard-metál jegyében következik egy újabb buli, melyen szeptember 11-én a hazai zenei élet legjobb AC/DC -tribute zenekara, az AB/CD lép fel. Aki szereti az AC/DC-t és hallotta már játszani az AB/CD-t, az tudja, hogy ezt nem szabad kihagyni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.