- hirdetés -

Újra pattog a labda a városi kispályás labdarúgó bajnokságban.

Hosszú kényszerszünet után kezdetét veszi a 2021/2022. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság. Mint azt Cseh Krisztián szervezőtől megtudtuk, hogy az új szezonra 9 együttes nevezett. Sajnálatos módon az Eötvös iskola sportudvarán lévő világítóberendezés meghibásodása miatt napi egy-egy mérkőzést tudtak betervezni, így szét lesz darabolva minden forduló.

A nevezett csapatok:

Aranyodi, Barátság-Orosfarm SC, Edit Optika-Hungária, Liget SC, Linamar FC, KAZSZER FC, Kárai Exclusive, Montana, Piros7.

Az 1. forduló párosítása:
Linamar FC – Montana (augusztus 23., 19 óra)
Kárai Exclusive – Piros7 (augusztus 24., 19 óra)
Liget SC – Edit Optika-Hungária (augusztus 25., 19 óra)
Barátság-Orosfarm SC – KAZSZER FC (augusztus 26., 19 óra)

Szabadnapos: Aranyodi

Minden mérkőzést az Eötvös iskola sportudvarán rendezik.

A bajnokság kezdetekor körkérdést tettünk fel a csapatok vezetőihez: milyen céllal vágnak neki az új bajnokságnak? Történt-e változás a keretben?

(Az 1. forduló előtt három csapatvezető válaszát tesszük közzé.)

Lövei Roland (Edit Optika-Hungária): Az előző szezont igen nagy előnnyel vezettük, 100%-os teljesítménnyel. Sajnos itt nem lett bajnok kihirdetve, ellentétben az öregfiúkkal. Ettől függetlenül mi úgy éreztük, hogy megnyertük a bajnokságot, így ha lehet ilyet mondani, szeretnénk megvédeni a címünket. Ez egyre nehezebb, hiszen már a csapat jelentős része 40 év felett jár, a fiatalok, akik pedig edzésben vannak iskolai, vagy épp edzői munkájuk miatt jóval kevesebb alkalommal tudnak majd rendelkezésünkre állni. Mindössze egy változás történt, Miszlai Laci érkezett a Gelis-Makk7 csapatától. Ez az állandóság is szükséges ahhoz, hogy már 22 éve vagyunk együtt a pályán, valamint az, hogy nem csak csapattársak, barátok is vagyunk! Szeptemberben megtartjuk a szokásos családi napunkat is, ahol a feleségekkel, barátnőkkel, gyerkőcökkel egy hatalmas bulit tartunk rengeteg játékkal, nevetéssel. Ezúton is köszönjük szponzoraink támogatását!

Lövei Roland (archív fotó)

Cseh Krisztián (Montana): Először is abban bízunk, hogy végig megy a bajnokság! Az idén szeretnénk dobogón végezni, ebben benne van akár az aranyérem is. Együtt nem igazán tudtunk készülni, de azért mindenki focizott valahol többé- kevésbé. Egy-két  új igazolásunk is van, de nem lesz könnyű a bajnokság! Sajnos 9 csapatra csökkent a csapatok létszáma, 3 csapat nem tudta vállalni az indulást, de így is jó és színvonalas mérkőzéseket várok!

Oláh Viktor (KAZSZER FC): Örülünk, hogy végre elkezdődik a bajnokság. Nagyon várta már a csapat, hogy újra pályára léphessen! A keret egy nagyon picit változott, két játékosra (Baudermann Attila, Harmati Szabolcs) nem számíthatunk az új  szezonban, azonban egy korábbi játékosunk, Szőke Norbert kis kitérő után visszatért hozzánk. Sajnáljuk, hogy szűkült a bajnokság létszáma, a kilenc csapatos bajnokságban célunk az, hogy minden mérkőzésen a lehető legjobb összeállításban tudjunk pályára lépni, és jó mérkőzéseket játszhassunk minden csapattal. Nem számítunk már fiatal gárdának, a miénk alapvetően egy baráti társaság, eredménykényszer nincs rajtunk, de azért jó lenne az első hatban végezni. Sportszerű és színvonalas bajnokságot várunk, de mindenekelőtt azt, hogy ne szóljon közbe a Covid és be is tudjuk fejezni az őszi szezont.

Kiemelt fotón: az Edit Optika-Hungária vezette a félbemaradt bajnokságot

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.