- hirdetés -

Brutális tettlegességig fajult egy vita két család között Kétegyházán, szombaton. Két férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, akiket tegnap fogtak el a rendőrök Orosházán.

Információink szerint hárman könnyebben (köztük egy gyerek is), egy férfi pedig súlyosan megsérült, miután a fejét vascsővel ütötték az ujjait pedig láncfűrésszel levágták. Úgy tudjuk, a férfit válságos állapotban szállították a gyulai kórház intenzív osztályára. Egy másik férfinek az alkarját kaszabolták össze az elkövetők a motoros láncfűrésszel.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság három férfit őrizetbe vett, és nyomozást rendelt el – tudtuk meg Lipták András rendőrhadnagy, sajtóreferens tájékoztatásából. Két férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, akiket a tegnapi nap folyamán Orosházán vettek őrizetbe.

Az esetről a Tények is beszámolt:

A verekedés egyik sérültje életét vesztette – erősítette meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatták lapunkat: a bántalmazás következtében szerzett sérüléseiben hunyt el a gyulai kórházban, ezért a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül, halált okozó testi sértés miatt is folytatja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az eset körülményeinek a kivizsgálását. A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a sérülést okozta.

A rendőrök három férfit őrizetbe vettek és nyomozást rendeltek el, további három férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, akik közül két férfit 24 órán belül Orosházán fogtak el a rendőrjárőrök – írja a police.hu.

Megtudtuk, ma délelőtt Békéscsabán és Gyulán további két férfit állítottak elő és vettek őrizetbe a rendőrök, egyikőjüket a körözés alapján keresték.

(Kiemelt kép: police.hu)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.