- hirdetés -

Korall esküvőt tartottak városunk házasságkötő termében. Kiss István nejével együtt úgy döntött, harmincöt év után ismét kimondja az igent.

Megható pillanatok szemtanúi lehettünk augusztus 14-én a polgármester hivatal házasságkötő termében. Két ember állt ünneplőruhában az anyakönyvvezető elé, mindketten ugyanazzal a céllal érkeztek: meg akarták erősíteni a kettejük között lévő köteléket. 1986-ban még inkább Molnár Anna Katalin feleség vágyott a házasságra, 2021-ben viszont már Kiss István férj érezte úgy, ismét fel szeretné húzni a gyűrűt felesége ujjára. Az ünnepség szűk körben zajlott, de minden apró részletében olyan varázslatos volt, mint egy friss házasságkötés. A zene lágyan szólt a háttérben, a két gyertyalángból egy szétválaszthatatlan lett, és az anyakönyvvezető feltette a nagy kérdést, melyre mindkét irányból egyértelmű, határozott válasz érkezett.

– A párom hűségesen kitartott mellettem az elmúlt 35 évben – mesélte meghatottam Kiss István, büszkén vállalva könnyeit. – Örömmel jelentjük ki, hogy a hosszú évek alatt megtartottuk egymásnak tett ígéretünket, és minden nehézség ellenére együtt maradtunk. Azért döntöttünk úgy, hogy megerősítjük a kettőnk közötti köteléket, mert hisszük, hogy ez az eskü tovább segíts majd minket az elkövetkezendő években.

A házaspár elárulta, életük legfőbb eseményei augusztushoz köthetők. 1983. augusztus 15-én ismerkedtek meg, 1986. augusztus 16-án ugyanebben a házasságkötő teremben mondták ki egymásnak az igent, 1988. augusztus 17-én született meg fiuk, Pisti, és most, 2021. augusztus 14-én tartották meg korall esküvőjüket.

További sok boldogságot, és még 35 évnyi szeretetteljes házas évet kívánunk!

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.