- hirdetés -

Soha ennyien még nem jelentkeztek az Orosházi Női Kézilabda Club edzőtáborába, mint idén nyáron. A szervezők most is számos programmal készültek a fiataloknak a kézilabda edzések mellett.

A kis kézilabdázók a nagy meleg ellenére is hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat az edzésbe. Idén negyedik alkalommal rendezték meg az ONKC nyári napközis táborát. A felnőtt csapat kapitánya, Herjeczki-Antal Jenifer és a klub U7-es együttesének edzője Morva-Dancsó Dalma tartotta a foglalkozásokat a fiataloknak.

– Évről évre egyre többen jelentkeznek és mi nagyon hálásak vagyunk ezért a bizalomért. Ezen a héten 37 fiatal vesz részt az edzéseken. A meleg a legnagyobb kihívás jelenleg, de megbirkózunk vele – tette hozzá mosolyogva Herjeczki-Antal Jenifer.

Fotó: Horváth Bence

A kis kézilabdázókat egyáltalán nem zavarta a kánikula. Amikor Tóth Gáspár Borókát megkérdeztük, hogy miért szeret kézilabdázni csupán annyit válaszolt: imád futni és leizzadni.

Tóth Gáspár Boróka és Szollár Szonja (Fotó: Horváth Bence)

A kézilabdán kívül is rengeteg programot találtak ki a fiataloknak, egyetlen percre sem unatkoztak. Kincskeresés, rajzolás is volt, de számháborúztak is a kis sportolók.

Még két darab egyhetes edzőtábort terveznek a klubnál. Nagy Ferenc vezetésével egy kimondottan egyéni képzésre alapuló tábort szerveznek az idősebbeknek, de Jenifer és Dalma két hét múlva egy újabb turnust vezényel le. Elmondták, a jelentkezők száma már ott is meghaladta a harmincat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.