- hirdetés -

Szombatra és vasárnapra is szervezett programokat a gyermeknapi hétvége alkalmából a Petőfi Művelődési Központ csapata.

Szombaton koncerttel várják az érdeklődő gyermekeket és szüleiket a Petőfi Művelődési Központ, a Bogár Muzsika Zenekar lép fel az intézményben. Az együttes gyermekkoncertje regisztrációs jeggyel lesz látogatható, melyet még a mai napon 17 óráig tudnak igényelni az érdeklődők.

Vasárnap a játékos tudományok kedvelőinek szereznének örömöt, délelőtt 10 és délután 16 óra között interaktív kiállítást nézhetnek meg a vendégek a Művelődési Központ koncerttermében. Délután pedig, ha az időjárás nem szól közbe Árpád-kertben is számos program várja majd a látogatókat, többek közt édesség- és játékárusok, ugrálóvár, kézműves alkotóház, színezők és játékos ugróiskola, 15 órakor pedig megérkeznek a Langaléta Garabonciások is (A szabadtéri programelemek védettségi igazolvány nélkül is látogathatók).

A rendezvényen történő részvétel feltételeit a hatályos kormányrendelet szabályozza, tehát az intézményt csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek és a felügyeletük alatt álló 18 év alattiak látogathatják.

Kiemelt kép: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.