- hirdetés -

Megszületett a döntés, létrejött a megállapodás – a Budafoki MTE labdarúgócsapata így számolt be honlapján arról, hogy Boér Gábor lesz az egyesület új vezetőedzője a 2021/2022-es szezontól.

Még március közepén távozott a ZTE FC csapatától Boér Gábor. A 38 éves orosházi születésű szakember tavaly nyáron vette át az élvonalbeli egyesület irányítását és a tizedik, még bennmaradást érő helyen adta át utódjának, Waltner Róbertnek.

Új csapata a 2021/2022-es szezontól a Budafoki MTE lesz, mely nemrég búcsúzott az élvonaltól. A következő idényben tehát az NB2-es bajnokságban induló csapat május 25-én jelentette be szerződtetését.

Május 25-én jelentették be Boér Gábor szerződtetését (Fotó: Budafoki MTE)

– Több jelölttel is egyeztettünk az elmúlt hetekben és végül azért esett Gáborra a választás, mert véleményünk szerint Magyarországon ő az egyik legtehetségesebb, legnagyobb potenciállal rendelkező vezetőedző, akinek ráadásul már több évnyi tapasztalata is van. Meggyőződésünk, hogy a megkezdett utunkat vele együtt tudjunk a leghatékonyabban folytatni és a filozófiánkat, stílusunkat, indentitásunkat nem feladva a bajnokság élmezőnyéhez tartozni. 

A mostani megállapodásban lévő lehetőség mindkét fél számára előnyös. Nekünk egy lendületes, motivált, együttműködő szakemberre van szükségünk, Gábornak pedig egy olyan nyugodt, tudatos, kiszámítható környezetre, ami klubunkat jellemzi és ahol ezáltal ki tud bontakozni – idézi a klubhonlap a budafokiak sportigazgatóját, a korábbi élvonalbeli labdarúgó Oláh Lórántot.

Boér Gáborral hamarosan bővebb interjúval is jelentkezünk új állomáshelyével kapcsolatban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.