- hirdetés -

Ha csak két szót írhatnánk a tevékenységükről, úgy fogalmaznánk: esztétika és időtállóság. De azért ennél bővebben is szeretnénk bemutatni a Szeda-Ker Kft-t, aki az Otthonfelújítási kisokos sorozatunk következő szereplője.

2020 szeptemberében alakult meg a cég, de a szakmai tapasztalat mögötte már több éve megvan. A cégvezető alapszakmája forgácsoló, gépésztechnikus és gépészet oktató. Egy olyan partnercéggel dolgoznak, akik már 5 éve vannak a piacon.

Kizárólag alumínium kerítésrendszerekkel foglalkozunk, kiskapu, nagykapu kerettel együtt, korlátok, teraszkorlátok, erkélykorlátok. Tulajdonképpen az elemek széles körben felhasználhatóak, bármi lehet belőle, készült már egy csőeltakaró építmény, csak a képzelet szab határt ennek – kezdi Szemenyei Dániel.

Miért jó az alumínium kerítés, és miért ezt válasszuk?

Az alumínium alapanyag biztosítja a könnyű és erős szerkezetet. Az általunk forgalmazott minden kerítéselem porfestett alumíniumból készül, amelynek köszönhetően időtálló, nem kell többet festeni, ellenáll a szeles-, csapadékos időjárásnak, az erőteljes nap okozta UV-sugárzásnak, valamint sosem rozsdásodik.

– Az esztétikus megjelenés szintén kiemelten fontos számunkra, így a szerelés során felhasznált csavarokat egy takaróprofillal lefedjük, ezáltal a kertből és az utcáról is ugyanaz a látvány fogadja majd – foglalta össze a Kft legfontosabb irányelveit a szakember.

Fotó: Szeda-Ker Kft.

– Legelső lépésként az érdeklődőknek azt ajánljuk, hogy a szedaker.hu weboldalunkon keresztül tájékozódjanak, ahol a fotók alapján előzetes képet kaphatnak a kerítésrendszerekről és az elemek felhasználhatóságáról. Kerítés esetén a méreteket meg kell adni: mekkorák a közök, a kiskapu-, nagykapu nyílása, és ezek után ingyenes árkalkulációt készítünk a neten. Az árkalkulátor segítségével szinte pontosan ki tudjuk számolni a költségeket azoknak, akiknek megtetszettek a képek alapján a munkáink – tanácsolja Dániel.

Fotó: Szeda-Ker Kft.

– Természetesen a személyes egyeztetéstől és árajánlattól sem zárkózunk el, de ha az érdeklődő nem a környéken szeretné a munkálatokat megrendelni, akkor mindenképpen először használja az árkalkulátorunkat. A környékbeli településekre ingyenes a kiszállás és az árajánlatkészítés – tette hozzá a cégvezető.

Nagykapuról és kiskapuról látványterv is készülhet. Hat alapszínben készletről tudják, szinte azonnal elkezdeni a munkálatokat, de a többi RAL színek is beszerezhetőek. A megrendeléstől számítva mostanában körülbelül egy hónapon belül lenne kész kerítés belőle.

Fotó: Szeda-Ker Kft.

– Lehet kérni saját szereléssel is, amikor a cégünk, csak az anyagokat szállítja le, de általában az utolsó csavarig mi csinálunk mindent. A termékekre 5 év gyártói garancia van – zárta.

Az otthonfelújítási támogatással kapcsolatban az ügyfeleiknek mindenben segítségére vannak. (x)

Elérhetőségek:
https://www.szedaker.hu/
Szemenyei Dániel 06 70/594-1678

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.