- hirdetés -

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Orosházi Polgármesteri Hivatal jogász munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.
A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Bizottsági- és képviselő-testületi ülésekre előterjesztések készítése, elkészült előterjesztések jogi ellenőrzése. Szerződések, jogi állásfoglalások készítése. Hivatali levelezések jogi kontrollja. Az önkormányzat és a polgármesteri hivatal jogi ügyeinek intézése, képviselete a társhatóságok előtt. Közszolgáltatások jogi kontrollja. Jogi tanácsadás önkormányzati intézmények, gazdasági társaságok részére.

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései, valamint a(z) Egységes Közszolgálati Szabályzat az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • magyar állampolgárság,
  • cselekvőképesség,
  • büntetlen előélet,
  • egyetem, jogász szakképzettség,
  • felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
  • vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
szakmai tapasztalat – legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
szerződés-szerkesztésben szerzett szakmai tapasztalat – 1 év alatti szakmai tapasztalat, közigazgatási szakvizsga megléte.

Elvárt kompetenciák:
kiváló szintű szóbeli és írásbeli kifejező készség.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
87/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete alapján készített fényképes, szakmai önéletrajz, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy az igénylésről igazolás, a végzettséget és szakképzettséget igazoló okiratok másolata, nyilatkozat a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról.
A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. május 28.

A pályázatok benyújtásának módja:
Postai úton: A pályázatnak az Orosházi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: tk.257-/2021., valamint a munkakör megnevezését: jogász.
Személyesen: Hudákné Dombovári Orsolya 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
Az állás betöltéséről a benyújtott pályázatok tartalma alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt, mérlegelése alapján személyes meghallgatásra kerül sor. A felhívásnak nem megfelelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. június 4.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:
A kinevezés 6 hónap próbaidő kikötésével történik. Az Orosházi Polgármesteri Hivatal az álláshirdetés eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.