- hirdetés -

A Rákóczi igazolta a papírformát, öt gólt lőtt Lőkösházán.

A megyei II/B csoport 23. fordulójában az OMTK-Rákóczi Lőkösházán vendégszerepelt. A 17 ponttal rendelkező, 13. helyen álló Lőkösháza otthonában az 5. helyezett, 41 pontot gyűjtő telepiek mellett szólt a papírforma, ami realizálódott.

Lőkösháza KSK – OMTK-Rákóczi     2–5    (1–1)

Lőkösháza, 30 néző. Vezette: Szántó Simon Péter (Benyovszki Zoltán, Juhász Levente).

Lőkösháza: Számel – Gábor (Mezei), Czernó, Lakatos E., Takács, Balázs M., Kolozsi, Csillag, Horváth S., Pusztai, Ottlakán. Játékos-edző: Lakatos Erhard.

Orosháza: Beke – Harmati, Zalai, Lipták (Lászik), Sajti, Kecskeméti, Kasuba, Bessenyei, Kovács F., Tompa (Dobi), Iványi. Edző: Kormányos Antal.

Gólszerzők: Ottlakán (6.), Balázs M. (55.), ill. Kecskeméti (23.-11-esből, 48., 52.-11-esből, 61., 82.).

Kecskeméti (j) öt gólt szerzett a mérkőzésen (archív fotó: Bohus Krisztián)

Kormányos Antal, a Rákóczi edzője: Jó néhány hiányzóval léptünk pályára, de mindenképp nyerni akartunk. Korán jött a lőkösiek vezető gólja, ráadásul lesről, ami igen megfogta a csapatot, 20 percig csak szédelegtünk a pályán. Fél óra után sikerült elkezdeni a saját játékunkat játszani és egyenlítenünk. A második félidő már a mienk volt, mi irányítottunk, fölényben futballoztunk, a hazaiak voltak rákényszerítve a kontrákra, mi viszont gólokat rúgtunk a jónéhány kialakított helyzetünkből, így megérdemelten nyertünk az egyébként lelkes és jól küzdő határvárosiak ellen. A kezdőcsapatból Debreceni, Krivik, Bódi, Györgyi, Kánya hiányzott.

A Rákóczi május 12-én, 17 órakor a Battonyát fogadja Rákóczitelepen.

kiemelt archív kép: csapat

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.