- hirdetés -

Csütörtökön a kora esti órákban leomlott egy családi ház teteje Orosházán. Az ott lakók bent voltak a házban, de hogy mi történt, azt a portálunknak megszólaló szomszédtól tudták meg. Ugyanis állítólag nem vették észre.

Mint arról a Katasztrófavédelemtől kapott információk alapján, korábban hírt adtunk, beomlott egy családi ház teteje csütörtök késő délután Orosházán, a Hun utcában. Ottjártunkkor, a baleset után helyszínre siető szomszéd mesélte el a nem mindennapi történetet. Hrubák István, a szerencsétlenül járt család szomszédja szintén otthon tartózkodott csütörtökön.

A benn tartózkodók nem vettek észre semmit (Fotó: Horváth Bence)

– Pont este hatkor egy éktelen nagy robajt hallottunk. Kiszaladtunk a párommal az udvarra, és akkor láttuk, hogy a szomszéd ház tetejének nagy része leomlott. Gyorsan átmentem, hogy kell-e valamiben segíteni. A szomszédék – két felnőtt és négy gyermek – benn voltak a házban. Kérdeztem, hogy nem vettek-e észre valami különöset. Mondták, hogy nem. Akkor – mondtam – gyertek ki rögtön, mert nagy baj van. Amikor látták, mi történt, értesítettük a Katasztrófavédelmet, akik haladéktalanul meg is érkeztek. Ők szóltak aztán az áramszolgáltatóknak, akik szintén kijöttek és lekötötték a lakhatatlanná vált házat a hálózatról – mondta el a szomszéd.

Mint megtudtuk, a bajt szenvedett család ideiglenesen rokonoknál talált menedéket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.