- hirdetés -

Reggel hat óra körül szirénázásra ébredtek a Huba utca lakói portálunk információi szerint.

Úgy tudjuk, nagy szirénázás volt többször is, egy rendőr többször elmondta hangosbeszélővel, felszólítja az egyik házban tartózkodókat, hogy felemelt kézzel jöjjenek ki. Többen erre ébredtek az utcában, mindenki az ablakokban, meg az erkélyeken követte az eseményeket. Facebook-oldalunk egyik hozzászólója szerint konkrét személy nevét mondták be a hangosbeszélőn, őt szólították fel, hogy jöjjön ki. Olvasónk látta azt is, ahogy az egyik rendőr létra segítségével beugrott az udvarra. Az épületet körbevették a rendőrök.

Látták, hallották, mi történt? Készítettek fotókat, esetleg videókat? Küldjék el nekünk a titkarsag@oroscafe.hu címre!

Kerestük a rendőrséget, az alábbi választ kaptuk Dr. Szombati Andreától, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől:

„Orosházán, a Huba utcában 2021. március 12-én kora reggel az Orosházi Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei két körözött férfit fogtak el. Egyikük nem kezdte meg a jogerős szabadságvesztés büntetése letöltését, ezért őt a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. A másik férfit szabálysértés miatt kereste a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság.”

A kiemelt kép illusztráció, a Huba utcában készült péntek reggel. (Fotó: Horváth Bence)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.