- hirdetés -

A Huf-Bau Építőpont még fiatal áruháznak számít Orosházán, mégis hamar népszerűvé vált, hiszen itt bárki megtalálhatja a könnyű- vagy akár a nehéz építőanyagokat is. Otthonfelújítási kisokos sorozatunkban ezúttal őket mutatjuk be.

– Már közel egy évvel ezelőtt, 2020. március 3-án nyílt meg áruházunk, ami egyben tüzép és barkács áruház is. Itt mindenki megtalálhatja a neki szükséges könnyű- és nehéz építőanyagokat. Rendelkezünk fürdőszoba részleggel, valamint egyéb termékpalettával is, mint például a burkolatok, kéziszerszámok és a barkács elemek – kezdi Arató Anett.

A téglától, a zsaluköveken keresztül megtalálhatóak áthidalók, kötőanyagok és szigetelőanyagok is. Aki belevágna a felújításba, náluk ahhoz szinte mindent megtalál. Lássuk a részleteket: Egy fürdőszoba bemutató részleg is segít a döntésben, vannak csaptelepek, kádak, mosdók, zuhanykabinok, a csempe és padlóburkolatok széles választéka.

Belső és külső felújításokban egyaránt segítenek az ügyfeleknek, falfestékből és vakolatból sincs hiány. Gipszkarton, OSB lap, tapéták és vegyszerek egyaránt sorakoznak az üzletükben. Több beszállítóval állnak kapcsolatban és rengeteg katalógus van, melyből garantáltan nem lesz egyszerű választani.

– A szakembereket is ki tudjuk szolgálni, legyen szó akár a barkács kéziszerszámokról vagy a szobafestéshez szükséges eszközökről, stukkókról. A burkoláshoz spaknik, fugázók, sniccerek széleskörűen kaphatóak nálunk. Ezen kívül kisgépeket, például fúrógépeket és csiszológépeket, valamint ezek tartozékait kínáljuk. Nyílászáró beszerelést is vállalunk és fontos kiemelni, hogy a vásárlók a helyszínen vakolatkeverést is kérhetnek – avat be minket az üzlet vezetője.

Elmondták, a közeljövőben tovább szeretnék bővíteni az áruház kínálatát, a tervek szerint már tavasszal lámpa- és nyílászáró részleggel is nyitnak.
– A vásárlóinknak kiszállítással, szakszerű, gyors és precíz kiszolgálással segítünk, valamint folyamatos akciókkal állunk rendelkezésükre – derült ki. (x)

Elérhetőségek:
5900, Orosháza, Szentesi út 31.
Telefonszám: +36 70 675 0653
Email cím: info@epitopont.com

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 7:30-16:30
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap: zárva

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.