- hirdetés -

Elköltözött az orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. a Fürdő utcai telephelyről. A döntéssel milliókat spórolnak éves szinten.

A cég székhelye ezentúl Gyopárosfürdőn, a Fasor utcai fürdő épületében lesz. Itt az adminisztratív munkáért felelős részlegek, mint a könyvelés, a számlázás, és a vezetés és titkársága végzik majd a feladataikat. Benkő Ferenc vezérigazgató érdeklődésünkre elmondta, hogy a költséghatékonyabb működés érdekében változtattak.

– Gazdasági számításokat végeztünk, hogy a céget minél hatékonyabban tudjuk működtetni. Azért döntöttünk elsősorban úgy, hogy a fürdőbe költözünk, mert itt már alapvetően megtalálható a geotermikus energia. A fűtési számlán közel hárommillió forintot tudunk megtakarítani éves szinten – tájékoztatott a vezérigazgató.

Elmondta azt is, hogy a Fürdő utcán csupán a műszaki feladatokat ellátó kollégák, részlegvezetők maradnak és az ott található szerelőcsarnokot és a munkájukhoz szükséges létesítményeket továbbra is használják.

Fotó: Horváth Bence

Benkő Ferenc hangsúlyozta, hogy gondolva az ügyfelek kényelmére, a korábbinál is közelebb, a belvárosban alakítottak ki egy ügyfélszolgálati irodát, amit a Szabadság tér 5. szám alatt (volt NAV-iroda) találhatnak meg február elsejétől.

– Kollégáink társasházi befizetési, lakbér és helyiség bérlet ügyekben várják az ügyfeleket hosszabbított nyitvatartással. Hétfőtől csütörtökig 7 óra 30 perctől 16 óra 30 percig, pénteken 7 óra 30 perctől 14 óra 30 percig vagyunk nyitva – sorolja a vezető.

Hozzátette az elérhetőségek változatlanok: a központi telefonszám 06-68/512-460, a vezérigazgatói titkárság 06-68/512-461-es számon érhető el. A vagyonkezelést végző munkatársak telefonos elérhetősége 06-68/512-466, a társasházi ügyintézők telefonszáma 06-68/512-467, a pénztár pedig a 06-68/512-468-as számon hívható.

A VÜRT munkatársai hosszabbított ügyfélfogadási idővel várja az ügyfeleket (Fotó: Horváth Bence)

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. konténeres és szennyvíz szippantási szolgáltatásának megrendelése a 06-68/512-464, valamint a 06-68/512-469 telefonszámokon érhető el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.