- hirdetés -

Megszokhattuk, hogy a Justh Zsigmond Városi Könyvtár nem csak magas színvonalon látja el munkáját, de sok helyen segít, ha tud. Most a védőoltás szervezésében állnak a rászorulók mellé.

Az előzetes regisztráció a koronavírus elleni védőoltásra megindult. Azon regisztrálni vágyók számára nyújt segítő kezet a könyvtár, akik vagy eszközzel, vagy a szükséges informatikai ismerettel nem rendelkeznek a biztos regisztráláshoz. Számukra javasolják a Könyvtár-pont felkeresését, ahol a könyvtárosok segítenek elküldeni az előzetes regisztrációt. A szolgáltatás természetesen ingyenes. Mint Buzai Csaba könyvtárigazgató elmondta, úgy érezték, hogy feladatuk a segítségnyújtás:

– Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében éreztük ezt kötelességünknek, annál is inkább, mivel magam is úgy gondolom, hogy a védőoltás mielőbbi tömeges felvétele jelenti az egyetlen kiutat a jelenlegi helyzetből. Magam is regisztráltam és arra bíztatok mindenkit, szintén tegye meg, hogy végre magunk mögött tudhassuk a járványt, annak minden rossz hozadékával együtt és az élet újra a rendes kerékvágásban folyhasson tovább – emelte ki az igazgató.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.