- hirdetés -

A KAZSZER FC a tizedik helyen áll a bajnokság félszezonja után.

Véget ért a városi kispályás labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A bajnokságot a címvédő, százszázalékos teljesítményt nyújtó Edit Optika-Hungária vezeti a Kárai Exclusive és a Geli’s-Makk7 előtt. Megkértük a csapatvezetőket, értékeljék csapatuk őszi teljesítményét.

Sorozatunkat a 10. helyen álló KAZSZER FC csapatával folytatjuk.  A KAZSZER csapatvezetője, Gelegonya Péter értékelt.

– A KAZSZER FC a 2004-es kiírásban vett részt először a városi kispályás labdarúgó bajnokságban. Azóta minden évben neveztünk a népszerű tornára. Csapatunk egy baráti társaság, évek óta közel azonos tagokkal és létszámmal. Közülünk csak egy-két játékos van, aki focis múlttal rendelkezik, többség viszont „grundfocista”. A csapat átlagéletkora 40 év, tehát a helyezéseket tekintve vérmes reményeink nincsenek. A bajnokságban azzal a céllal indultunk, hogy legyünk együtt, érezzük jól magunkat, focizzunk egy jót, és próbáljuk az erősebb és fiatalabb csapatokat megszorongatni, esetleg pontot, pontokat elvenni tőlük, és minél jobb helyen zárni. Egyénileg nem emelnék ki senkit. A csapat a körülményekhez képest nem szerepelt rosszul, főképp a jobb csapatok ellen voltunk motiváltak és egyszer-egyszer talán sikerült is megnehezíteni a dolgukat. A tabellán elfoglalt helyezés a realitás. A játék öröméért és a jó társaság miatt focizunk és még szeretnénk is sokáig. A csapat remek egységet alkot, melyet minden évben a tavaszi és őszi szezon zárásakor is szezonzáró bulival szoktunk megünnepelni. Ezek mindig jó hangulatban telnek, sajnos most a téli szünetben ennek magtartására nem volt lehetőség – értékelte csapata teljesítményét Gelegonya Péter.

A sportvezető hozzátette, bízik benne, hogy a vírushelyzet javulni fog és lehetőség lesz a bajnokság folytatására. Tavaszi céljaik a további pontok gyűjtése, amivel a tabellán feljebb léphetnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.