- hirdetés -

Az Edit Optika-Hungária pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot.

Véget ért a városi kispályás labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A kiírást a címvédő, százszázalékos teljesítményt nyújtó Edit Optika-Hungária vezeti a Kárai Exclusive és a Geli’s-Makk7 előtt. Megkértük a csapatvezetőket, értékeljék csapatuk őszi teljesítményét. Sorozatunk első részében a tabella élén álló Hungária vezetője, Lövei Roland értékelt.

– Célunk, hogy a tavalyi bajnoki címünket megvédjük. Százszázalékos teljesítménnyel vezetjük a bajnokságot, tehát jó úton haladunk céljaink elérése felé. Sűrű a mezőny, bízunk benne, hogy a tavasz is hasonlóan jól fog sikerülni. Hozzá kell tennem, hogy nagyon jó csapatok vannak mögöttünk, amelyek eddig egymástól raboltak pontokat, ezzel is kedvezve a pontelőnyünknek. A csapatunk jól egyben van, igazi baráti társaság, így különösen fájó, hogy most egy ideig nem tudunk együtt játszani és a közös összetartások is elmaradnak, de most első az egészség.  Kiemelni külön senkit nem szeretnék, hiszen talán pont ez a sikerünk kulcsa, hogy mindig van 3-4 játékos, akik pluszt tudnak hozzátenni, így ha valakinek éppen nem úgy megy a játék,  tudjuk, hogy lesz köztünk olyan, aki majd ezt kompenzálja. Most a covid miatt nem tudunk együtt játszani, de amint lehet, ismét összeállunk legalább heti egy alkalommal, és játszunk egy jót. A sikeres futballév mellett külön öröm is ért bennünket, hiszen a korábbi főszponzorunk, Polyák László (Edit Optika – Opticnet) mellé további támogatók érkeztek, így Zanócz Antalné, Orniki Kft., Benkő-Szolg Kft., Felicia-Feder Kft., Hati Aladin Kft., akik segítségével új felszerelésben tudunk játszani. Ezúton szeretnénk nekik is megköszönni segítségüket. Bízunk benne, hogy mihamarabb újra együtt lehetünk és élvezhetjük ezt a csodás sportot – értékelte a gárda őszi teljesítményét Lövei Roland. 

Az Edit Optika-Hungária az élről várja a folytást

A Hungária a futball mellett karitatív feladatokat is magára vállal. Mikulásra használt játékokat, plüssöket gyűjtöttek hátrányos helyzetű gyermekek számára, karácsonyra pedig a jó állapotú, már nem használt ruhákat, játékokat, műszaki cikkeket gyűjtik össze és adományozzák a rászoruló családok részére.

Kiemelt archív kép: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.