- hirdetés -

A Városüzemeltetési Zrt. idén is csatlakozott az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat által szervezett Mikulásfutáshoz.

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. alkalmazottai is állandó résztvevői a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat által meghirdetett jótékonysági mikulásfutásnak.

– Kollégáink minden évben nagyon várják ezt az eseményt, körülbelül harminc fővel mindig ott állunk a célvonalnál. Sajnos erre most nincs lehetőségünk, hiszen a járvány miatt elmarad a csoportos futás. Természetesen kimaradni nem akartunk, ezért úgy döntöttünk, hogy húsz darab mikuláscsomaggal mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy a nehéz sorsú gyermekekhez is eljusson a Mikulás – fogalmazott Benkő Ferenc vezérigazgató.

Magonyné Urbán Zsuzsanna ifjúsági referens elmondta, hogy a jelenlegi helyzethez képest sok mikuláscsomag érkezett már, de péntekig még várják a felajánlásokat. A csomagok a Polgármester Hivatal portáján adhatók le.

Idén négy szervezetet támogatnak a jótékonysági kezdeményezéssel: a Családsegítő Központot, a Családok Átmeneti Otthonát, az Orosházi Kórház gyermekosztályát és a Csemeteneveldét.

A 4,3 kilométeres távot mindenki lefuthatja egyénileg, amit a telefonjukon rögzíteniük kell és elküldeni a Mikulásfutás eseményének Facebook-üzenőfalára.

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat lassan két évtizedes kezdeményezését már több helyi cég, illetve civil szervezet is támogatta. Az Orosházi Rotary Club már 18 éve van jelen az eseményen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.