- hirdetés -

A dobogón telel a Liget SC öregfiúk csapata.

Véget ért a városi öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság őszi sorozata. A vírus kihatott a bajnokság lebonyolítására, a csapatok létszámára, ezért több forduló zárt kapuk mögött zajlott, de elmondhatjuk, hogy be lett fejezve az őszi idény.

A bajnokságot a 21 ponttal rendelkező Mezőkovácsháza zárta az élen, második helyen 15 ponttal a RETRO Orosháza végzett, harmadikon holtversenyben 12-12 ponttal a Liget, az AM Trans és a Nagyszénás áll. A további sorrend: 6. AKG 9 pont, 7. Törekvés 3 pont, 8. Classzikusok 0 pont.

Így a téli pihenő alatt sorozatot indítottunk, amelyben sorra vesszük a csapatokat, ki hogyan értékeli saját teljesítményét, valamint mit vár a tavaszi folytatástól. A sorozatot a helyezések alapján a Liget SC csapatával folytatjuk. Molnár Ernő csapatvezető értékelte a gárda őszi teljesítményét.

– Csapatunk holtversenyben a 3. helyen végzett az őszi pontvadászat végén. Célunk a tisztes helytállás és a Liget SC hagyományainak ápolása. Ha ránézünk a tabellára, azt látjuk, hogy várakozáson felül szerepeltünk. Egységünk a csapatkohézióban rejlik, de ki kell emelnem Pardi László gólérzékeny játékát. Laci teljesítményével fölényesen vezeti a góllövőlistát. A tavaszi folytatásban csak az lehet a célunk, hogy tapadjunk az élmezőnyhöz! Természetesen abban reménykedünk, hogy a sérülések és a vírus kerülje el csapatunkat és minden sportolót! A járványügyi szabályok miatt játékosaink egyénileg készülnek a tavaszi folytatásra. Ki futással, ki az otthoni futópadon tartja karban fizikumát – nyilatkozta Molnár Ernő csapatvezető.

Dobogón telel a Liget SC öregfiúk csapata (Fotó: Benkő László)

A szakvezető hozzátette, hogy a bajnokság színvonala jó, több mérkőzésen presztízs csatákat láthattak a nézők, már amelyik nem zárt kapuk mögött zajlott. Gondolatai végén a szervezők munkáját dicsérte Molnár Ernő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.