- hirdetés -

Tovább folytatja babaköszöntő programját az orosházi önkormányzat.

Minden járványügyi előírás szigorú betartásával készültek el a csomagok a legkisebb orosháziaknak – a következő napokban mind a 97 gyermek családjához megérkezik a város ajándéka. A csomagban 18 ezer forint értékű utalvány, továbbá mesekönyv, rágóka és egy köszöntő kártya kerül, mellyel a városvezető üdvözli Orosháza legújabb lakóit.

– A jelenlegi helyzetben sem szerettünk volna lemondani arról, hogy osztozzunk azon családok örömében, akiknél gyermek született. Sőt, most talán még fontosabb, hogy belekapaszkodjunk az örömteli eseményekbe, márpedig a gyermek születése az egyik legnagyobb boldogság a világon. A gyermekek, családok biztonsága érdekében a személyes találkozásra ezúttal nem kerül sor, helyette elvisszük a családokhoz a csomagot és jókívánságainkat – fogalmazott Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere.

A városvezető hozzátette, bízik benne, hogy a járványügyi helyzet enyhülésével ismét a személyes találkozásoké lehet a fő szerep, addig azonban a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra.

Kiemelt kép: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.