- hirdetés -

Felvette a kesztyűt a harchoz a vegán sütőtökleves, a tökmagolajon pirított sütőtökös köret, de a győztes végül a céklás-sütőtökös libacomb lett.

Harmadik hónapjához érkezett Az egészség tálalva című nyereményjátékunk, melynek célja az olvasók egészséges életmódra ösztönzése. Ehhez az őszi hónapokban segítségül hívtuk Önöket is, az OrosCafé facebook oldalán vártuk receptjeiket és a hozzájuk kapcsolódó fotókat. Szeptemberben még csak annyit kértünk a játékra jelentkezőktől, hogy egy egészséges receptet töltsenek fel az oldalunkra, októberben már az egyik hozzávalót is meghatároztuk. Ez volt a cukkini, melyet novemberben a sütőtök váltott fel. Ebben a csípős időben, Márton naphoz közel Szabados Alida céklás-sütőtökös libacomb recepttel nevezett a megmérettetésre, mellyel el is vitte fődíjunkat, a Diéta Tár-Ház 5000 Ft-os vásárlási utalványát.

A győztes sütőtökös étel

– Most készítettem el először ezt az ételt. Mikor megláttam a játékfelhívást, keresgélni kezdtem az interneten a sütőtökös finomságokat. Találtam egy fotót erről a libacombról, és nagyon megtetszett. Az eredmény mennyei lett, úgyhogy máskor is el fogom készíteni. A hétköznapokon is próbálunk egészséges ételeket fogyasztani, de ez nem mindig sikerül, ugyanis a nagymama gyakran etet minket, ő pedig elég zsírosan főz. De igyekszünk meggyőzni őt arról, hogy a kevesebb néha több. Legalábbis amikor a zsiradékról van szó – jegyezte meg a nyertes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.