- hirdetés -

A művelődési központ bármelyik rendezvényére érkezők mind találkoznak vele. Bobvosné Kis Emesét, a PMK gazdasági ügyintézőjét, ha máshol nem, a pénztárban mindenképp megtalálják.

A PMK 50 ünnepi program keretében egy régi hagyományt élesztett újjá a kulturális intézmény vezetése. A Petőfi Emlékéremmel azokat az embereket díjazzák – várhatóan minden évben – akik a kultúra területén végeznek kiemelkedő tevékenységet. Az idei díjazott Bobvosné Kis Emese, a PMK Orosháza gazdasági ügyintézője, aki 2014 óta nélkülözhetetlen pillére az intézménynek.

Lajti Tímea ügyvezető adta át az elismerést (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az ünnepi programra nagyon készültek a művelődési központ dolgozói. Sajnos a járványhelyzet megakadályozta, hogy közönség jelenlétében együtt ünnepeljék a művelődési ház átadásának ötvenedik évfordulóját. Ha online is, de sokan láthatták, amint Lajti Tímea ügyvezetőtől Mesi átvehette az emlékérmet és a vele járó virágcsokrot.

– Nagyon meglepett a dolog. Igazából akkor tudtam meg, hogy rám esett a választás, amikor felhívtak a színpadra. Nagyon örültem persze, hisz jó érzés, hogy ilyen módon is elismerik a munkámat. Az emlékérem további motivációt jelent számomra – mondta el az újdonsült emlékérem tulajdonos.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.